Project Description

New home refurbishment in Blackheath

Eliot Vale was a minor home refurbishment including reinstating walls to put it back to its original layout on the ground floor. This involved putting back the study as it once was as one big open plan L shaped lounge. It felt much better as a home once we had closed it back up.

We sourced old floorboards similar to the ones that would have existed originally and sanded and stained them.

We re-designed the lighting to reduce a sea of downlights to make it more subtle. Finally, we completely re-decorated the whole house in subtle green colours.

Contact us to organise a free consultation either in person or online to discuss your project ideas.

START YOUR NEW PROJECT TODAY

Complete the form below and we will contact you to arrange  a consultation to discuss your new project.

Your Details

Project Details

Do you have architectural plans? *
Do you have planning permission? *
Consent *