Refurb to extension – Orpington

OBC completed a refurbishment to a home in Orpington London. Work included the installation of a garden roof terrace and extending the rear or the house.

Project Details

The existing building was extended to create a roof terrace with synthetic grass so the client could enjoy the outdoors throughout the year. The synthetic grass provided a maintenance free space to enjoy in all weathers from the first floor.

The existing space was made slightly larger and squared off to make full benefit or the indoor dining area and outdoor space.

Oak flooring was used to lighten the room and a special effect painting technique was used to transform the old red bricked fire place.

Soft lighting housed within a zinc canopy over the doors, gave it a modern look whilst retaining the old elements of this old tudor style barn.

We added new metal railings in black, which we think contrasts nicely with the white brickwork.

error: Copyright of OBC building Ltd