New extension – Bromley

We completed the addition of a rear extension to a residence in Bromley, London.

This project included:

  • New brickwork
  • Large sliding doors
  • Electric skylights
  • Air-conditioning

We added a rear extension to this one-storey house in Bromley. This opened up the kitchen / diner into a multi-purpose room, which included a new terrace for entertaining guests.

The new brickwork we implemented matched the look of the original build perfectly. This created a seamless look to blend into the original structure.

The new multi-purpose room that is being utilised as a spacious dining area. 

To give the space optimum borrowed light, as well as ventilation, we incorporated large sliding doors and electric opening skylights.

Stunning views meets comfort. The room’s air-conditioning units mitigate against radiated heat from all the glass, creating a pleasant living space tailored to your ideal temperature.

A newly fitted screen divides the space, and assists in keeping an optimal amount of light streaming into the main house.

The large sliding slimline doors open onto this wonderful garden terrace with complete level threshold.

error: Copyright of OBC building Ltd