Blackheath renovated property

Renovation of a beautiful period building in Shooters Hill Blackheath. Extra special attention was made by our tradesmen to keep to the traditional tuckpointing brickwork to the front and back of the building.

We installed fitted wardrobes and an en-suite bathroom to the master bedroom. A new kitchen and utility space in the basement was also fitted by us which leads beautifully out onto a patio and garden area.

The main aim of this project was to encourage fluidity in the home and open up access to the garden from multiple points. Children being able to run freely through the house and garden and to encourage an inspiring work space.

The main bathroom was designed around the original sach windows that open out on to the garden. The beautiful Georgian windows create a classic focus to the modern and clean style of the roll top bath and wetroom shower.

View more images on our gallery page

error: Copyright of OBC building Ltd